Manieren om te betalen

Voor de eerste dag van de maand, betaalt u de huur. Dit kan op twee manieren:

• Automatische incasso

U geeft Woningstichting Nijkerk toestemming om de huur maandelijks van uw rekening af te schrijven. Dit is de meest eenvoudige en veilige manier van huur betalen. De huur wordt altijd op tijd betaald en een wijziging in de huurprijs meteen verwerkt. U regelt een automatische incasso heel makkelijk via onderstaand formulier of bij ons aan de balie.

Bovendien, als u uw huur automatisch laat incasseren, maakt u iedere vier maanden kans op een VVV Cadeaubon van € 50,-!

• Machtiging bank

U geeft uw bank opdracht om maandelijks de huur over te maken op NL80 RABO 0347 8314 00. Wijzigingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld na de jaarlijkse huurverhoging, geeft u zelf door aan de bank.

Aanvraagformulier automatisch incasso Woningstichting Nijkerk

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt een persoonlijk machtigingsformulier toe. Nadat wij deze getekend retour hebben ontvangen, gaat uw automatisch incasso zo snel mogelijk van start.

Ik ontvang het formulier graag: