Samen in de buurt

De woning én de leefomgeving bepalen uw woonplezier. Daarom werkt Woningstichting Nijkerk samen met gemeente en politie aan prettige, veilige en goed onderhouden wijken. Onze buurttoezichthouders en wijkbeheerders zetten zich hier elke dag voor in. En u kunt ook uw steentje bijdragen.

Openbare ruimte gemeente Nijkerk
Problemen in uw woonomgeving kunt u rechtstreeks doorgeven aan
de medewerkers van de Publiekswinkel van de gemeente Nijkerk, telefoonnummer 14 033. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Nijkerk.

Overlast
Vaak is iemand zich er niet van bewust dat hij overlast veroorzaakt. Neem daarom eerst zelf contact op met uw buren. Doe dit niet als u boos bent, maar wacht tot u voelt dat u de zaak rustig kunt bespreken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u Buurtbemiddeling inschakelen.