Verhuizen

Gaat u verhuizen, zeg dan tijdig de huurovereenkomst op. Nadat u het formulier Huur opzeggen hebt ingevuld, stuurt u het aangetekend naar Woningstichting Nijkerk. U kunt het formulier ook afhalen op ons kantoor. Het formulier moet minimaal een maand van tevoren bij ons binnen zijn, maar eerder mag natuurlijk ook. Ontvangen wij het formulier twee maanden of langer van tevoren, dan belonen wij dit met een cadeaubon van € 25,-.

Hoe de procedure verder verloopt, leest u op de pagina Huur opzeggen  en in de folder Betrekken of verlaten van uw huurwoning.

Handige hulp bij uw verhuizing
Verhuist u naar een woning van Woningstichting Nijkerk? Dan profiteert u van een exclusief aanbod voor onze huurders: u kunt twee dagen gratis gebruikmaken van een verhuisaanhangwagen