TwitterFacebookE-mail
 

Woning veranderen

Zelf uw woning aanpassen, helemaal naar uw eigen smaak. Dat mag natuurlijk. Houdt u wel rekening met een aantal spelregels:

  • De aanpassingen worden vakkundig en veilig uitgevoerd.
  • De buren hebben er geen last van.
  • Als u gaat verhuizen, moeten wij de woning weer eenvoudig kunnen verhuren.
     

Voor een aantal grote veranderingen, zoals het opnieuw betegelen van de badkamer, een aanbouw of een nieuwe keuken, heeft u vooraf toestemming nodig. In de folder Veranderingen door huurders leest u meer.
In tegenstelling tot wat in onze folders staat, staan wij het plaatsen van schotelantennes niet meer toe. Voor vrije nieuwsgaring zijn vele andere mogelijkheden. Ook ontsieren schotelantennes gebouwen. Daarom geven wij geen toestemming meer voor het plaatsen van schotelantennes en moeten huurders deze bij beëindiging van de huurovereenkomst verwijderen.

Heeft u dit soort plannen? Vul onderstaand aanvraagformulier in en binnen drie weken krijgt u van ons de eventuele toestemming en hoort u of u de veranderingen bij het beëindigen van de huur weer ongedaan moet maken of dat u deze mag laten zitten. U kunt alleen toestemming krijgen voor veranderingen, als u zich houdt aan de spelregels en voorschriften van WSN.

Aanvragen woningverandering