Garage huren

Woningstichting Nijkerk verhuurt garages op verschillende locaties in Nijkerk. U mag een garage gebruiken voor het stallen van een auto, motor of aanhangwagen. De huurprijs ligt tussen de € 50,- en € 70,- per maand.

Toewijzing garage
Meldt u zich aan voor een garage, dan plaatsen wij uw gegevens op een wachtlijst. Komt er een garage vrij, dan benaderen wij de mensen die zich hebben aangemeld voor een garage op die locatie. Huurders van WSN krijgen daarbij voorrang. Gaat het om een garage onder een appartementencomplex, dan bellen wij als eerste de ingeschreven huurders die in het complex wonen. Zijn er geen huurders geïnteresseerd, dan bieden wij de garage aan andere personen op de wachtlijst aan.

Met
onderstaand formulier meldt u zich aan voor een garage. Houdt u er rekening mee dat in de meeste garages geen elektriciteit aanwezig is.

Formulier aanmelden garage

Ik ben geïnteresseerd in: