Kopen met Koopgarant

Koopgarant: lagere koopsom en lagere woonlasten!

Met Koopgarant koopt u een woning van WSN voor een prijs die 25% lager ligt dan de marktwaarde. Dit heeft invloed op de hoogte van uw hypotheekbedrag, wat natuurlijk iedere maand scheelt in uw woonlasten. Tegenover deze lagere koopprijs staat dat u bij verhuizing de woning weer aanbiedt aan WSN. Die koopt de woning gegarandeerd van u terug, waarna we de economische waardeontwikkeling delen: 62,5% voor u en 37,5% voor de woningstichting. De waardeontwikkeling door verbouwingen aan uw huis - denk aan een dakkapel, een vaste trap, een nieuwe keuken/badkamer of uitbouw - blijft buiten de verdeling. De winst daarvan is helemaal voor u.

Koopgarant is een product van Stichting op Maat. Op hun website www.opmaat.nl en in de brochure vindt u uitgebreide informatie over Koopgarant en de voorwaarden om te kunnen kopen.

Inkomensgrens WSN: € 53.608,-
Mensen die vanwege hun inkomen moeilijk aan een huur- of koopwoning komen, hebben dankzij Koopgarant meer kansen. En om juist deze groep woningzoekenden te helpen, stellen wij grenzen aan het maximale inkomen voor het kopen met Koopgarant. Uw totale gezinsinkomen mag niet hoger zijn dan € 53.608,- per jaar.

Voorrang voor huurders van WSN
Regelmatig hebben wij Koopgarantwoningen in de verkoop. Deze vindt u bij het actuele koopaanbod op deze website en op Funda.nl. Huurders van WSN hebben voorrang bij de toewijzing van een Koopgarantwoning. Daarom kunnen alleen zij de eerste 7 dagen reageren op een woning. Bij de advertentie op Funda.nl leest u hoe dit werkt. Uiteindelijk heeft de huurder die zijn huidige woning het langste huurt de eerste mogelijkheid tot koop.

Interesse?
Lijkt Kopen met Koopgarant iets voor u en wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Bel dan Zijlstra ERA Makelaardij (033) 245 33 23 en schrijf u in. Per mail houden zij u dan op de hoogte. Heeft u nog vragen over Koopgarant? Ook dan kunt u terecht bij Zijlstra ERA Makelaardij of bij onze Woonmakelaar.

Zijlstra ERA Makelaardij
Brede Beek 22, Nijkerk