Projecten afgerond

Nieuwbouw Doornsteeg 10 levensloopwoningen De Boomgaard

In het eerste project van Doornsteeg (De Boomgaard), hebben wij 10 levensloopwoningen opgeleverd. De Bunte Vastgoed uit Ede is de ontwikkelaar van deze woningen en Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. uit Ede heeft ze gebouwd.

Nieuwbouw Doornsteeg 8 rijwoningen De Boomgaard

In het eerste project van Doornsteeg (De Boomgaard) hebben wij na de 10 levensloopwoningen ook 8 rijwoningen opgeleverd. De Bunte Vastgoed uit Ede is de ontwikkelaar van deze woningen en Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. uit Ede heeft ze gebouwd.

Nieuwbouw Doornsteeg 18 gezinswoningen De Bloesemgaarde

In het tweede project van Doornsteeg (De Bloesemgaarde), heeft WSN achttien rijwoningen opgeleverd aan de huurders. Deze woningen zijn ontwikkeld en gebouwd door Heijmans Huizen.

Nieuwbouw 8 kleine rijwoningen Nijkerkerveen

In De Hoge Venen fase 2 in Nijkerkerveen hebben wij acht starterswoningen opgeleverd. Bij dit project hadden starters in Nijkerkerveen voorrang. Aannemer en ontwikkelaar van deze woningen is Van de Mheen uit Hoevelaken.

Nieuwbouw Doornsteeg 12 levensloop- en 12 starterswoningen De Wijngaarde

In het derde project van Doornsteeg (De Wijngaarde) heeft WSN 24 woningen laten bouwen door Heijmans Huizen. Vier starterswoningen zijn zó energiezuinig dat ze genoeg energie opwekken voor een gezin. De twaalf levensloopwoningen hebben een badkamer op de begane grond en de mogelijkheid om beneden te slapen.