Projecten in ontwikkeling

Gemeente Nijkerk vraagt om goede en geschikte woningen. Wij springen daar graag op in en stemmen onze plannen daarop af.

24 appartementen Sportweg Hoevelaken

Aan de Sportweg in Hoevelaken komen 24 appartementen (waar voorheen korfbalvereniging Telstar zat). Daarvan zijn er 16 bestemd voor bewoners die worden ondersteund door de JP van den Bent stichting. De overige 8 wijzen wij met voorrang toe aan woningzoekenden met een zorgindicatie.

• Bouw is gestart

• Verwachte oplevering eind 2018

• QaMP Projectontwikkeling uit Ugchelen is de ontwikkelaar en Prins Bouw B.V. uit 't Harde bouwt de appartementen

• 8 appartementen worden geadverteerd op www.woningneteemvallei.nl. Houd de website in de gaten.

J.J.A. Goeverneurlaan 5 t/m 15 Hoevelaken - 6 gezinswoningen

Begin 2018 start Heijmans Huizen met de bouw van onze eerste gezinswoningen in Hoevelaken. Eigentijds wonen in een energieke en karakteristieke omgeving op een populaire  plek in Hoevelaken. Het is een kleinschalig woonplan op een bijzondere locatie gelegen aan de J.J.A. Goeverneurlaan achter de Stoutenburgerlaan. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruime zolder.

• Verwachte start bouw begin 2018

• Verwachte oplevering 2e helft 2018

• Heijmans Huizen is de ontwikkelaar en bouwer van deze woningen

• De woningen worden binnenkort geadverteerd op www.woningneteemvallei.nl. Houd de website in de gaten.

• In dit project worden ook 5 koopwoningen ontwikkeld door Heijmans Huizen. Wilt u informatie over de koopwoningen in dit project? Ga naar http://deheerenvanstoutenburg.nl/.

Doornsteeg - De Bloesemhove: 4 levensloop-, 6 starters- en 3 kleine gezinswoningen

In het vijfde project van Doornsteeg (De Bloesemhove) bouwt WSN 4 levensloopwoningen, 6 starterswoningen en 3 kleine gezinswoningen. Alle woningen zijn zeer energiezuinig. De levensloopwoningen hebben een badkamer op de begane grond en de mogelijkheid om beneden te slapen.

• De bouw is gestart

• Verwachte oplevering derde kwartaal 2018

• Van de Mheen is de ontwikkelaar en bouwer van deze woningen

Doornsteeg - Idylle: 4 levensloop- en 6 starterswoningen

In het vierde project van Doornsteeg (Idylle) bouwt WSN 4 levensloopwoningen en 6 starterswoningen. Alle woningen zijn zeer energiezuinig. De levensloopwoningen hebben een badkamer op de begane grond en de mogelijkheid om beneden te slapen.

• Verwachte start bouw december 2017

• Verwachte oplevering derde kwartaal 2018

• Lithos is de ontwikkelaar en bouwer van deze woningen

• Inschrijving op deze woningen is niet meer mogelijk

Doornsteeg - De Wijngaarde: nieuwbouw 12 levensloop- en 12 starterswoningen

In het derde project van Doornsteeg (De Wijngaarde) bouwt WSN 24 woningen. Alle woningen zijn zeer energiezuinig. Vier starterswoningen zijn straks zó energiezuinig dat ze genoeg (of meer) energie opwekken voor een gezin. De twaalf levensloopwoningen hebben een badkamer op de begane grond en de mogelijkheid om beneden te slapen.

• Interesse? Bekijk deze woningen

• Reageren op deze woningen is niet meer mogelijk

• 6 Woningen bedoeld voor mantelzorg (later dit jaar in de verhuur)

• De bouw is in volle gang

• Verwachte oplevering eerste kwartaal 2018

Unieke kans voor starters uit Nijkerkerveen: 8 kleine rijwoningen

Sfeervol wonen, aan de rand van het dorp. Welke ‘Veener’ wil dat niet?
In De Hoge Venen fase 2 realiseren Woningstichting Nijkerk en aannemer Van de Mheen uit Hoevelaken acht starterswoningen, bedoeld voor woningzoekenden uit Nijkerkerveen.

• De bouw is in volle gang

• Verwachte oplevering eerste kwartaal 2018

Doornsteeg - De Bloesemgaarde: nieuwbouw 18 gezinswoningen

In het tweede project van Doornsteeg (De Bloesemgaarde), bouwt WSN achttien rijwoningen.

• Interesse? Bekijk deze woningen
  • Heijmans Huizen is de ontwikkelaar en bouwer van deze woningen
  • De bouw is bijna afgerond
  • De eerste 6 woningen zijn opgeleverd. De andere 12 woningen worden in november opgeleverd.

Doornsteeg - De Boomgaard: nieuwbouw 8 rijwoningen

In het eerste project van Doornsteeg (De Boomgaard), bouwt WSN 8 rijwoningen.

• Interesse? Bekijk deze woningen
  • De Bunte Vastgoed uit Ede is de ontwikkelaar van deze woningen en Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. uit Ede bouwt ze
  • De bouw vordert gestaag
  • Verwachte oplevering is bijgesteld naar eind januari 2018

Callenbachstraat: nieuwbouw 8 huur- en 3 koopwoningen

Op de voormalige locatie van de Fiat garage worden 8 huurwoningen en 3 koopwoningen ontwikkeld.

• Verwachte oplevering is bijgesteld naar april 2018

• Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. uit Ede bouwt ze

• De koopwoningen worden verkocht door projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede

• De toewijzing van deze woningen is afgerond

Hoek Torenstraat / Koetsendijk: nieuwbouw 6 huur- en 2 koopwoningen

Op de voormalige locatie van rijschool Roordink worden 6 huurwoningen en 2 koopwoningen ontwikkeld.

• Verwachte oplevering is bijgesteld naar maart 2018

• Bouwbedrijf Van Grootheest B.V. uit Ede bouwt ze

• De koopwoningen zijn verkocht door projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede

• De toewijzing van deze woningen is afgerond