Over WSN

Prettig wonen gaat verder dan een fijn huis. Ook een veilige en leefbare omgeving bepaalt uw woongeluk. Mensen willen graag zo lang en zoveel mogelijk zelfstandig wonen, ook als ze zorg of extra ondersteuning nodig hebben. Dat is waar Woningstichting Nijkerk zich voor inzet. Wij verhuren ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk en werken aan verschillende nieuwbouwprojecten.

Toonaangevend in wonen en woondiensten
Zo doen we dat:
  • met maatschappelijk ondernemen;
  • door woningen te bieden die passen bij de eisen en wensen van deze tijd;
  • door voorzieningen te faciliteren;
  • met extra aandacht voor senioren, starters en mensen met een beperking voor wie het lastig is een geschikte woning te vinden.

Samenwerken
Dit doen wij niet alleen. Juist samen met andere partijen kunnen wij wat betekenen voor de inwoners van Nijkerk. Onze rol op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid nemen wij serieus. Wij initiëren projecten of nemen er actief aan deel en altijd met de focus op de bewoners van Nijkerk.

In onze missie en visie leest u meer over onze inzet op het gebied van wonen en leefbaarheid in de gemeente Nijkerk.