Vanuit de richting Barneveld
U volgt de Barneveldseweg (N301) tot over de spoorwegovergang in Nijkerk. Hierna gaat u bij het eerste verkeerslicht linksaf richting Amersfoort (Amersfoortseweg). Vervolgens bij het eerste verkeerslicht rechtsaf de Tinbergenlaan op. Op de hoek van de eerste straat rechts vindt u het kantoor van Woningstichting Nijkerk.

Vanuit de richting Harderwijk
U volgt de A28 richting Amersfoort. U neemt de afslag Nijkerk. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf de Berencamperweg (N301) op richting Nijkerk. Bij het derde verkeerslicht, na 1 km, gaat u rechtsaf de Ambachtsstraat (N301) op richting Barneveld. Blijf deze weg volgen tot het derde verkeerslicht (circa 2,9 km). Hier slaat u rechtsaf richting Amersfoort (Amersfoortseweg). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf de Tinbergenlaan op. Op de hoek van de eerste straat rechts vindt u het kantoor van Woningstichting Nijkerk.

Vanuit de richting Utrecht/Amsterdam
U neemt de A28 richting Zwolle. U neemt de afslag Nijkerk-Zuid (afslag 8a). Aan het eind van de afrit (rotonde) gaat u rechtsaf. Op de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Op de volgende twee rotondes gaat u rechtdoor. Bij de derde rotonde gaat u linksaf de Amersfoortseweg op. Blijf deze weg volgen tot over de spoorwegovergang. Direct na de spoorwegovergang gaat u op de rotonde rechtsaf. Hierna gaat u bij het eerste verkeerslicht linksaf de Tinbergenlaan op. Op de hoek van de eerste straat rechts vindt u het kantoor van Woningstichting Nijkerk.

Vanuit de richting Apeldoorn
U neemt op de A1 de afslag naar de A28 richting Zwolle. U neemt vervolgens de afslag Nijkerk-Zuid (afslag 8a). Aan het eind van de afrit (rotonde) gaat u rechtsaf. Op de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Op de volgende twee rotondes gaat u rechtdoor. Bij de 3e rotonde gaat u linksaf de Amersfoortseweg op. Blijf deze weg volgen tot over de spoorwegovergang. Direct na de spoorwegovergang gaat u op de rotonde rechtsaf. Op de hoek van de eerste straat rechts vindt u het kantoor van Woningstichting Nijkerk.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Amersfoort neemt u buslijn 101 richting Harderwijk. U stapt uit bij de halte Tinbergenlaan. U loopt nu iets terug en steekt bij de verkeerslichten over naar de Tinbergenlaan. Op de hoek van de eerste straat rechts vindt u het kantoor van Woningstichting Nijkerk.

Nuttige websites