TwitterFacebookE-mail
 

18 huurwoningen Doornsteeg (De Boomgaard)

nieuws-intro-picture-comment

Vorige week tekenden WSN en De Bunte Vastgoed Oost de realisatieovereenkomst voor de bouw en verhuur van 8 eengezinswoningen en 10 kleinere levensloopwoningen deelproject de Boomgaard in Doornsteeg.


 

 

Interesse in een huurwoning?

Bekijk hier de voortgang van het project. Eind augustus / begin september komen de woningen op www.woningneteemvallei.nl. Geïnteresseerden moeten zich hier inschrijven als woningzoekende. Komende maanden wordt de grond bouwrijp gemaakt en riolering en nutsleidingen aangebracht. Begin oktober is de officiële start bouw. De woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd.

Project Doornsteeg

De Boomgaard komt tegen de Arkemheenweg aan te liggen, tussen de rotonde met de Ambachtsweg en De Tabaksplanter (vroegere milieustraat). Na de Boomgaard volgt de Bloesemgaarde. Hierin worden ook weer 18 sociale huurwoningen gebouwd. In heel Doornsteeg komen ongeveer 1200 woningen. Er zijn ook nog enkele koopwoningen beschikbaar in De Boomgaard. Verkoop gaat via Midden Nederland Makelaars en Van der Horst Vastgoed Makelaars.