TwitterFacebookE-mail
 

Woon Bewust manifestatie Nijkerk (De Schakel)

nieuws-intro-picture-comment

Woensdag 21 januari van 14.00 - 21.00 uur. Langer thuis wonen op een gezonde, comfortabele manier. Dat is Woon Bewust. Uw huis is een thuis, een plek waar u zich prettig voelt. Nu, maar ook in de toekomst. Maak het u zelf makkelijk. Extra comfort, meer veiligheid en lagere energiekosten zijn met soms simpele woningaanpassingen en slimme technieken al binnen handbereik. Want gemak dient de mens.

 

Op woensdag 21 januari van 14.00 – 21.00 uur vindt in De Schakel (Oranjelaan 10 te Nijkerk) een Woon Bewust-manifestatie plaats. Er wordt meerdere keren een presentatie gegeven over Woon Bewust. Daarnaast vinden er workshops plaats van Woningstichting Nijkerk (actuele aanbod huurwoningen, inschrijving huurwoning) en Midden Nederland Makelaars Nijkerk, brandweer (brandveiligheid) en een workshop over vallen zonder blessures. Tussendoor kunnen bezoekers de informatiemarkt bezoeken.

Meer informatie over Woon Bewust Nijkerk


PROGRAMMA WOON BEWUST WOENSDAG 21 JANUARI 


Opening
14.00 uur, opening door wethouder Marly Klein


Presentaties Woon Bewust
U wordt geïnformeerd over Woon Bewust (o.a. huisbezoek) en u krijgt diverse tips voor meer wooncomfort en veiligheid in en om uw woning. De presentatie duurt een half uur.
Tijdstippen: 14.15 uur, 16.00 uur, 16.30 uur, 19.00 uur, 20.30 uur


Informatiemarkt
Op de markt staan diverse bedrijven en organisaties waar u terecht kunt voor advies, aanschaf en uitvoering van de oplossingen voor uw woning.
Doorlopend van 14.15 – 17.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur


Workshops
Er worden 3 verschillende workshops gegeven, van elk drie kwartier.
Tijdstippen: 15.00 uur, 16.00 uur, 19.45 uur

 • Workshop Brandveiligheid
  Gert van Zadelhoff van de Brandweer Gelderland informeert u over brandveiligheid in en om uw woning.
 • Workshop Valpreventie
  Ad Rebel van Club Rebel gaat u leren hoe u zonder blessures kunt vallen. Doe rustig mee!
 • Workshop Blijven zitten in uw huidige woning, of nog een keer verhuizen?
  Jannie de Graaf van Woningstichting Nijkerk vertelt u over het actuele aanbod van voor senioren geschikte huurwoningen en hoe u een woning kunt gaan huren.
  Midden Nederland Makelaars Nijkerk geeft u informatie over het aanbod van voor senioren geschikte koopwoningen, verkoopprijzen van diverse woningen en tips over hoe u een woning verkoopt en aankoopt.