TwitterFacebookE-mail
 

Eerste woning verhuurd via Woningnet Regio Eemvallei

nieuws-intro-picture-comment

Bloemen voor mevrouw Hospes. Zij tekende donderdag als eerste in Nijkerk het huurcontract voor een woning die Woningstichting Nijkerk heeft aangeboden via de website van Woningnet Regio Eemvallei.

 

Met hulp van haar neef, die tevens haar mantelzorger is, reageerde de 85 jarige mevrouw Hospes via www.woningneteemvallei.nl op de woning. Woonconsulent Yvanca Ike tekende namens Woningstichting Nijkerk het huurcontract.

 

Geliefde plek

De afgelopen 14 jaar woonde mevrouw Hospes aan de Borgmanhof. Nu vertrekt ze naar een appartement in de Beatrixflat, gelegen naast zorgcentrum Arkemheen. Hiermee gaat ze terug naar een plek met veel herinneringen; 30 jaar werkte ze in Arkemheen.

 

www.woningneteemvallei.nl

Sinds eind november staan de Nijkerkse huurwoningen op de regionale website www.woningneteemvallei.nl. Hier vindt u ook alle beschikbare huurwoningen in de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. Wie een woning zoekt in één van de zeven gemeenten, hoeft zich nog maar één keer in te schrijven. Zoeken, reageren en toewijzen gaat digitaal.