TwitterFacebookE-mail
 

Iets leuks organiseren op Burendag? WSN en het Oranjefonds helpen daarbij!

nieuws-intro-picture-comment

Zaterdag 26 september is het Burendag. Ook dit jaar kunnen huurders, naast de bijdrage vanuit het Oranjefonds, ook rekenen op een financieel steuntje van WSN.

 

Een goeie buur is beter dan een verre vriend. Onderlinge betrokkenheid en verbondenheid maakt dat je met meer plezier woont. Daarom dagen wij u uit de koppen bij elkaar te steken en belonen we buurtinitiatieven, waarvoor u geld krijgt van het Oranjefonds, met een extra financiële injectie.

Eerst naar het Oranjefonds
Inmiddels vieren bijna ieder jaar 1 miljoen mensen Burendag. Het Oranje Fonds heeft dit jaar totaal 1,5 miljoen euro beschikbaar voor ieder goed uitvoerbaar idee op Burendag. Een opknapactie, straatfeest, sport-/speltoernooi of schoonmaakdag; inspiratie krijgt u op www.burendag.nl. Op dit adres vraagt u ook de subsidie aan. Het Oranje Fonds stelt per activiteit tot € 500,- beschikbaar, maar wees er snel bij want: op = op. De uitgebreide voorwaarden staan op het aanvraagformulier. De uiterste inzenddatum is 1 september.

Bijdrage van WSN

Krijgt u voor uw buurtactiviteit geld van het Oranjefonds? Dan kunt u vervolgens bij WSN terecht voor een extra financiële bijdrage. Neem voor meer informatie over deelname met steun van WSN contact op met Jan Beeuwkes, telefoonnummer (033) 247 74 27 of e-mail j.beeuwkes@wsnijkerk.nl.