TwitterFacebookE-mail
 

Toekomst Ready Wonen - Bent u klaar voor de toekomst?

nieuws-intro-picture-comment

Bent u 60+ en klaar voor de toekomst? Gelijkvloers wonen, een comfortabel huis met minder (tuin)onderhoud, spreekt u dat aan? Dan is Toekomst Ready Wonen misschien wel iets voor u.

 

Onlangs ontvingen ruim 500 huurders van 60 jaar en ouder een bijzonder aanbod in de brievenbus. Onder het motto “Bent u klaar voor de toekomst?” bieden wij deze bewoners van eengezinswoningen aan tegen gunstige voorwaarden de overstap naar een kleinere, gelijkvloerse woning te maken. Op 1 mei 2017 start WSN met de tweejarige proef Toekomst Ready Wonen. Wie voldoet aan de voorwaarden en zich hiervoor aanmeldt, kan mét behoud van de huidige huurprijs én voorrang op geselecteerde woningen reageren. Wij doen dit om beweging in de Nijkerkse huurwoningmarkt te krijgen. Want als de één verhuist, komt er ook weer een woonkans voor de ander. Op deze manier kunnen meer huurders in het huis wonen dat het beste bij hen past. 


Op woensdag 19 april 2017 van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij een inloopmarkt op ons kantoor over Toekomst Ready Wonen. Leest u voor meer informatie hier verder.